Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 3 septembrie 2012

Cele mai secrete companii din lume




(Română) Unele firme din lume pun bază pe mister şi secrete pentru a avea câştig în afaceri. “The Huffington Post” a făcut o listă a celor mai cunoscute firme care se înconjoară de mister, ca de exemplu Coca Cola, care păstrează cu sfinţenie formula delicioasei băuturi gazoase. Fabricantul de delicatese Tootsie Roll Industries, cu o vechime de 116 ani, este renumită pentru secretomanie pe Wall Street. Firma nu a oferit date despre planul său de viitor , nici despre preşedintele său şi consilierul delegat, deşi este cea mai veterană companie care cotizează la Bursa din New York. Melvin Gordon, de 90 de ani, a fost în fruntea companiei timp de 50 de ani. Apple, companie care l-a avut drept cofondator pe Steve Jobs, este una din firmele cele mai ascunse.Nu a acceptat niciodată să dezvăluie secretele despre noile sale produse. Nu demult, însă, Apple s-a văzut obligată să expună documente despre pantente şi prototipuri pentru a câştiga procesul cu rivala sa, Samsung, care a fost amendată cu 1.500 milioane de dolari. Lanţul de supermarket-uri Trader Joe's, cu 365 locaţii în SUA, nu permite să se ştie multe lucruri despre sine. Compania cu sediul în California este proprietatea unei familii germane, al cărei nume nu este cunoscut, precum şi tacticile sale secrete de negociere. Structura IKEA Group, celebra companie de vânzare de mobilă, a făcut dezvăluiri despre situaţia sa financiară abia la începutul acestui an. Fondată în 1943 de Ingvar Kamprad, care a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, în Suedia, IKEA este un acronim compus din iniţialele fondatorului, ferma unde a crescut, (Elmtaryd), şi oraşul natal (Agunnaryd, din sudul Suediei). Un alt exemplu este lanţul de fast food Kentucky Fried Chicken (KFC), care protejează reţeta de preparare a faimosului său pui fript. În 2001, a luat măsuri împotriva unei familii care susţinea că a găsit reţeta în beciul casei. Doar şapte persoane cunosc ingredientele faimoaselor pâini Thomas' English Muffins. Compania cheltuieşte 90.000 de dolari pentru a păstra secretul. Furnizorul de produse pentru agricultură Monsanto şi alte firme de pesticide din SUA au cheltuit milioane de dolari pentru a opri o iniţiativă electorală din California care cerea ca alimentele pe bază de culturi modificate genetic să fie etichetate ca atare.


                          
                                                                                  

6 comentarii:

  1. Eu ma intreb secretul Apple-lui de convinge pe oameni sa cumpere computeri la un pret asa de mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alaska Air Reservations: Get Alaska Air Airlines Deals for Alaska Air Flights Tickets & Alaska Air Airlines. Do Alaska Air Airlines Flights booking.http://alaskaairlinesreservations.net/
    alaska airlines flights
    alaska airlines flight booking
    alaska airlines reservations
    alaska airlines phone number
    alaska airlines flight tickets
    alaska airlines toll free number
    alaska airlines contact number

    RăspundețiȘtergere
  3. Delta airlines reservations, delta airlines flights booking, delta airlines reservations, delta airlines toll-free number, Delta flight deals, Delta airlines toll-free number, Delta airlines contact number. We offer Delta airlines flights to over 3,000 destinations, hotel stays in over 200,000 properties around the world, best holiday experience and much more.
    delta flight deals
    delta airlines toll free number
    delta airlines reservations
    delta airlines flights booking

    RăspundețiȘtergere
  4. Get cheap flights - chicago to delhi. cheap flights chicago to delhi. Book Today & Save! All Major Airlines. We Make it Easy to Fly, 24/7 Customer Care, Easy Booking, Award-Winning Service. Our Unbeatable Prices, Last Minute Travel, No Extra Charges, Service Excellence.

    chicago to delhi
    cheap flights chicago to delhi
    book chicago to delhi flights
    chicago to delhi flight
    chicago to delhi flights
    cheap flights to india from chicago
    cheap flights from chicago to new delhi
    cheap flights from chicago to new delhi india
    chicago to delhi direct flight

    RăspundețiȘtergere

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...