Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 16 noiembrie 2012

Medicii confirmă miracolul: prima sfântă columbiană



(Română) Un al doilea miracol confirmat de Congregaţia pentru Cauzele Sfinţilor de la Vatican ar putea fi decisiv pentru a o canoniza pe columbiana Laura de Jesús Montoya Upegui. La 10 decembrie, autorităţile vaticane ar trebui să valideze miracolul constatat de cercetătorii ştiinţifici, printr-un decret care va trebui aprobat apoi de Papa.
Medicul Carlos Eduardo Restrepo a fost vindecat miraculos de sfântă
 Miracolul a constat în vindecarea unui medic, care avea lupus, probleme renale, atrofie musculară. El s-a vindecat după o noapte, trezindu-se dimineaţa complet sănătos.
Potrivit ziarului “El Tiempo”, Dr. Carlos Eduardo Restrepo îşi aminteşte că i-a spus: “Mamă Laura, dacă mă scapi de acestea, îţi promit că o să fac să fie recunoscute miracolele şi vei fi sanctificată”. “Mai departe nu îmi amintesc nimic. Nu ştiu dacă am avut o experienţă extracorporală sau a fost subconştientul, dar când m-am recomandat acesteia am simţit o pace miraculoasă”, a spus medicul. El confirmă că s-a întâmplat un miracol, fiindcă nu mai avea nicio şansă să se însănătoşească, din punct de vedere ştiinţific. Aída Orobio, măicuţă de la Congregación de las Hermanas Misioneras de María Inmaculada y Santa Catalina de Siena (Misionarele Mariei), înfiinţată de Beata Laura Montoya, a mărturisit că era o femeie curajoasă şi minunată de o valoare care nu poate fi exprimată în cuvinte. Beata Laura Montoya a plecat în selva columbiană pentru a duce Sfânta Evanghelie la indigeni, îndurând greutăţi inimaginabile. A murit la 21 octombrie 1949, unde astăzi se găseşte un muzeu şi o mânăstire în Medellín. Congregaţia de măicuţe pe care a fondat-o s-a extins în Africa, America şi Europa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...