Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Misterele sexuale ale preşedinţilor



(Română) Lyndon B. Johnson (1908-1973), al 36-lea preşedinte al SUA, între 1963 şi 1969, nu se sfia să spună că a avut mai multe “femei din întâmplare decât JF Kennedy cu intenţie”, potrivit Craked.com. 

Potrivit biografului Robert Dallek, în momentul în care Johnson ar fi fost întrebat în mod repetat de un reporter de ce trupele americane sunt în Vietnam, preşedintele s-a desfăcut la pantaloni

 şi a scos organul sexual foarte bine dezvoltat ţipând: “Uite de ce!” Johnson era aşa de sigur de superioritatea sa genitală, încât invita liderii lumii la piscina de la Casa Albă înainte de a începe relaţiile diplomatice. ”Era o încercare de a stabili o dominaţie genitală. Voia ca orice lider să ştie că era un adevărat bărbat”, arată Dallek. Preşedintele Ulysses S. Grant (1822-1885), al 18-lea preşedinte american, între anii 1869 şi 1877, nu accepta să fie văzut niciodată în pielea goală nici măcar de bărbaţi.
Ulysses S. Grant
 Toţi soldaţii făceau duş la comun, numai Grant se spăla în cortul său. El se mândrea că nu îl văzuse nimeni din copilărie. Totuşi avea soţie şi copil... Calvin Coolidge (1872-1933), al 30-lea preşedinte al SUA, între anii 1923-1929, s-a interesat în timpul unei vizite la o fermă de câte ori calcă un cocoş găinile într-o zi. ”De zeci de ori”, i s-a răspuns. ”Aceeaşi găină?” A mai întrebat el. ”O nu, de fiecare dată altă găină”, i s-a răspuns. ”Spune-i asta doamnei Coolidge”, a replicat mucalit preşedintele.
Calvin Coolidg
 În prezent, sexologii americani folosesc sintagma ”efectul Coolidge”. Nu se poate vorbi despre misterele sexuale ale preşedinţilor americani fără să amintim de J.F. Kennedy (1917-1963), al 35-lea lider de la Casa Albă, între cuceririle căruia s-au numărat actriţele Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Jayne Mansfield şi Gene Tierney, faimoase stripteuze cum ar fi Blaze Starr, faimoase pictoriţe, precum Mary Pinchot Meyer. Aventurile lui se petreceau peste tot, inclusiv în piscina de la Casa Albă. Kennedy era mai puţin un Casanova, ci mai degrabă un dependent de sex. 
J.F. Kennedy
 Pentru el, sexul era ca un sport. Kennedy a spus cândva premierului britanic Harold Macmillan că, dacă nu făcea sex mai mult timp, avea dureri de cap. Sexul era un proces mecanic pentru el. Povestea că nu putea să se satisfacă până ce nu avea o femeie cel puţin în “3 moduri diferite”. Rareori săruta, pentru ca raportul să rămână impersonal. Femeile cu care întreţinea relaţii sexuale erau rareori satisfăcute. Era un amant leneş, interesat mai mult de cantitate decât de calitate, spunea senatorul George Smathers, unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai săi.

Un comentariu:

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...