Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 5 decembrie 2012

Cyber city pentru apărarea împotriva atacurilor de hackeri



(Română) Recent, secretarul american al Apărării, Leon Panetta, a spus că "Un atac de hackeri pe scară largă ar putea cauza distrugeri similare celor de la 11 sptembrie 2001" De aceea SUA au decis crearea unui oraş virtaul, Cybercity. 
 Acesta nu va fi mult diferit de un oraş real tipic american. Are propria bancă, spital, centrală electrică şi chiar cafenea, cu wifi gratuit. În realitate este vorba de o "cetate" virtuală, unde experţii Pentagonului se pregătesc de bătaie în cyberspaţiu împotriva hackerilor care vor să violeze site-uri de maximă importanţă.
CyberCity va fi administat de o societate de securitate informatică ce va lucra pentru Pentagon şi va avea baza în New Jersey. Oraşul va fi populat de 15 mii de persoane, 15.000 de conturi e-mail, cu acces la conturi bancare, parole de orice tip, parole chei de acces la computerul de lucru. Pentru a simula consecinţe reale ale atacurilor se va construi un model pentru a prefigura ce s-ar întâmpla în cazul unor atacuri de hackeri. "Cyber warriors" (cyberluptătorii) vor avea misiunea de a elimina ameninţările la infrastructura electronică a SUA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...