Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 22 februarie 2013

Turişti pe acoperişurile din Stockholm


A apărut o nouă modă de vizitare a capitalei Suediei, Stockholm. Este o modă cu totul neobişnuită care permite admirarea metropolei cu totul altfel şi bucuria de a privi peisaje care îţi taie răsuflarea. Este vorba de o excursie cu ghid numită Rooftop Tour, care îi conduce pe vizitatori direct pe acoperişurile oraşului pentru a le dărui panorame unice dintr-o perspectivă cu totul neobişnuită.
foto: Mircea Avram

 Plimbarea pe acoperişuri descoperă detalii care care nu se pot vedea de jos şi oferă ocazia de admira frumuseţea arhitecturii, podurile care unesc insulele şi canalele cu apă. Şi, în plus, experienţa nu este prea periculoasă, fiindcă agenţia care organizează turul nu a lăsat nimic la întâmplare. Se garantează cele mai bune condiţii de securitate, de la ghid expert la curele solide. Membrii fiecărui grup primesc căşti de protecţie şi sunt legaţi cu frânghii ca la excursiile montane. Orice moment e bun pentru „căţărarea” pe acoperişuri. Ziua se pot vedea frumuseţile naturii şi peisajele oraşului scăldat de ape, seara, în schimb, vizitatorii rămân uluiţi de luminile bisericilor şi palatelor care se oglindesc în canale. 

foto: Mircea Avram

 

Turul are loc pe vârfurile a două edificii legate între ele şi durează o oră şi jumătate. Pot participa grupuri de zece persoane, dar există şi posibilitatea de a rezerva vizite individuale sau în cuplu pentru cei care vor să împărtăşească experienţe romantice şi palpitante în acelaşi timp. Se recomandă să vă încălţăminte foarte comodă şi fără tocuri. Cine suferă de ameţeli sau de rău de înălţime nu are rost să participe la tur.

                                          Acesta este turul:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...