Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 24 mai 2013

Miracol! Papa Francisc a vindecat un bolnav



Canalul TV2000 din Italia l-a arătat pe Papa Francisc făcând o rugăciune de eliberare de demon pentru un tânăr bolnav şi l-a vindecat. Miracolul s-a produs în ziua în care catolicii sărbătoreau Rusaliile, în Piaţa Sfântul Petru de la Vatican.
Surâzând, Suveranul Pontif s-a apropiat de tânăr şi preotul care îl însoţea. Faţa Papei s-a schimbat, arătându-se “gânditor şi concentrat, în timp ce şi-a pus mâinile pe capul băiatului.(vedeţi video mai jos) În imagini, se vede când acesta îşi deschide gura, Suveranul Pontif continuând să se roage cu mâinile sprijinite pe fruntea sa. Exorciştii au susţinut că Papa a făcut o exorcizare, eliberând tânărul de demoni. Tânărul asupra căruia Sfântul Părinte a făcut rugăciunile a fost scuturat de convulsii după care gura i s-a deschis şi s-a liniştit. Papa şi-a mai pus mâinile pe alte două persoane, dar nu au avut aceeaşi reacţie. Un purtător de cuvânt al Vaticanului a negat că Suveranul Pontif ar fi făcut o exorcizare, dar nu a negat că s-a rugat pentru tânărul bolnav din scaunul cu rotile care i-a fost prezentat. A face o exorcizare înseamnă a scoate spiritele rele din corpul unei persoane. Potrivit reverendului
Thomas Rosica, citat de CNN, “puterea de a face exorcizări a fost conferită de Iisus apostolilor şi este de înţeles că puterea trece la episcopi, succesorii apostolilor, şi preoţilor”. “Biserica a avut – timp de sute de ani- un ritual foarte precis de exorcizare”, care includea folosirea de rugăciuni, apă sfinţită şi rugăciuni”, a dăugat Rosica. Episcopul Thomas J. Paprocki din Springfield, Illinois (SUA), a spus că “este clar că Papa Francisc nu a făcut o exorcizare aşa cum cum o înţeleg cei mai mulţi oameni”. “A fost prea scurtă. Cele mai multe exorcizări durează între 20 şi 30 de minute şi presupun citirea de rugăciuni, citire din Scripturi şi folosirea de obiecte sacre cum ar fi crucifixuri. Mă îndoiesc că Papa le-a memorat”, a adăugat Paprocki. Iisus Hristos a scos demoni, după cum se poate citi în Biblie, ca de exemplu în Evanghelia după Matei, 9:32-34. De altfel, şi alte miracole au fost relatate de presă privitoare la Papa Francisc. De exemplu, a fost fotografiat un om în mulţime cu o pancartă pe care scria Papa Francisc în Piaţa Sfâmtul Petru de la Vatican, înainte ca
Jorge Mario Bergoglio să fie ales lider al Bisericii Catolice. 
Pelerinul cu pancarta pe care scria Papa Francisc a apărut înainte ca Papa Francisc să fie ales de Conclav

De asemenea, în aceeaşi piaţă şi-a făcut apariţia un vârstnic îmbrăcat umil şi desculţ, semănând cu Sfântul Francisc, tot înainte de a se anunţa algerea acestuia ca Suveran Pontif. 
Pelerinul deculţ care a uimit lumea

Cardinalul Christoph Schönborn, arhiepiscop de Viena, spune că Papa Francisc a fost ales de conclav în urma unor “semne” supranaturale. El personal a avut două semne puternice” care i-au dovedit că era “cel ales”. Schönborn spune că numai intervenţia divină poate explica viteza cu care a fost ales, deşi nu figura pe nicio listă de favoriţi. Cardinalul a dezvăluit că, după o slujbă dinaintea Conclavului, s-a întâlnit cu un cuplu din America Latină. Îi erau prieteni şi le-a cerut uin sfat privitor la vot, iar femeia i-a spus: Bergolio. A înţeles că era o inspiraţie care provenea de sus. Cel de-al doilea semn nu l-a putut dezvălui deoarece s-a produs în Conclav şi este obligat să păstreze secretul. 

                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...