Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 30 decembrie 2013

Povestea ultimei amante a lui John F. Kennedy


  Ellen Rometsch a fost amanta preşedintelui american John F. Kennedy. 

 Documente secrete FBI arată cum stenodactilografa din fosta RDG
a pus pe jar politicienii şi autorităţile din SUA.
 Nemţoaica Ellen Rometsch a emigrat la începutul anilor 60 în Washington împreună cu soţul ei, un plutonier al armatei .
 Fotografia din anul 1963 ilustrează o brunetă care se sprijină de o coloană. Aceasta poartă o rochie de mătase de culoare albastru închis cu o brodărie aurie. Nemţoaica cu o privire lascivă care prezintă un uşor zâmbet pare a fi la fel de atractivă ca şi Elizabeth Taylor. Ellen Rometsch, aflată în floarea vârstei a fost considerată la început un potenţial risc la adresa securităţii SUA. Şeful FBI şi-a însărcinat agenţii să-i sutdieze cu atenţie viaţa personală.

 Pe atunci, acum o jumătate de secol, Ellen Rometsch fusese amanta lui John F. Kennedy cu puţin timp înainte ca acesta să fie asasinat. Nemţoaica locuieşte în prezent într-un bungalou în Bonn.
 Ellen Rometsch, care a ajuns la vârsta de 77 de ani nu doreşte să povestească ce s-a întâmplat mai exact între ea şi fostul preşedinte american. Nici soţul acesteia nu doreşte să abordeze acest subiect, însă un lucru este important de menţionat pentru acesta şi anume că soţia sa nu a lucrat niciodată ca şi spion în slujba celor de la STASI. Din numeroase ziare americane reise, însă, că familia fostului preşedinte se pare că i-a cumpărat tăcerea nemţoaicei Ellen Rometsch.
  John F. Kennedy este un adevărat mister. De el se leagă numeroase zvonuri precum legături secrete cu mafia, o boală incurabilă păstrată secret, scandaluri în căsnicia de faţadă cu Jaqueline sau titulatura sa de afemeiat.

 Bobby Baker, fostul secretar democrat din senatul SUA care era un apropiat al lui John F. Kennedy, îşi aminteşte că fostul preşedinte avea o slăbiciune pentru nemţoaică. Amintirile acestuia au fost pubilcate în revista „Politico” sub titlul „Sex in the Senate”. (Sex la senat) Baker, ajuns între timp la vârsta de 85 de ani şi care a trebuit să să-şi dea demisia din cauza unor afaceri necurate, o descrie pe Ellen Rometsch drept o femeie care iubea cu adevărat sexul oral şi care a vizitat Casa Albă de mai multe ori. După prima noapte de amor cu nemţoaica, Kennedy l-a sunat pe prietenul său, Baker ca să-i spună că a avut parte de cea mai tare partidă de sex din viaţa lui.

  Desigur că nu aventura propriu-zisă a fostului preşedinte i-a îngrijorat pe cei de la FBI, ci originea amantei lui Kennedy (din fosta RDG). Dubios a fost drumul scurt către înalta societate a nemţoaicei , care într-un timp foarte scurt ajunsese o prezenţă obişnuită în cartierele exclusive ale Washingtonului.

 Părinţii lui Ellen Rometsch şi cei şapte copii ai lor provin din Silezia. Întreaga familie a părăsit în cele din urmă locul de provenienţă ca să se stabilească în localitatea Riesa. Conform certificatului de naştere, Ellen se numeşte de fapt Bertha Hildegard Elly. Aceasta a lucrat ca şi stenodactilografă la administraţia locală. Atunci când conducerea RDG a ordonat colectivizarea forţată a economiei, familia a plecat în 1995 în Germania de Vest.
  Părinţii nemţoaicei au luat mai apoi în arendă o moşie în Wuppental. În timpul acesta, Ellen a urmat o carrieră în domeniul comerţului şi s-a măritat. Căsnicia acesteia s-a terminat rapid. La scurt timp după aceasta, nemţoaica şi-a cunoscut în Siegburg al doilea soţ cu care a avut un copil în anul 1958.
 Nemţoaica s-a angajat la armata federală şi a primit un post la Washington. La începutul anului 1961, ea împreună cu familia s-au mutat în America. Acolo, ea a ieşit repede în evidenţă prin frumuseţea ei care i-a deschis numeroase uşi. Aceasta a început să ia parte la multe petreceri din înalta societate, unde a cunoscut multe personaje importante din clasa politică americană.
 Ellen Rometsch ştia cum să seducă bărbaţii. Aceştia o comparau deseori pe nemţoaică cu formele 85-65-83 cu Marilyn Monroe.
 Un avertisment venit din partea celor de la FBI avea să-i schimbe considerabil viaţa. Se credea că Rometsch era un spion al RDG. Conform unui memorandum emis pe data de 3 iulie 1963, aceasta era prezentată drept un spion din Germania de est care a lucrat pentru Walter Ulbricht. Aceasta a dezminţit, însă, aceste acuzaţii în cadrul audierilor relizate de către oficialii FBI în locuinţa acesteia din Arlington. Cu toate acestea, nemţoaica a fost declarată o persoană indezirabilă în SUA. Nu s-a dovedit că este un spion al RDG, însă din cauza „escapadelor sexuale” a fost nevoită să părăsească ţara în anul 1963. Visul american al acesteia avea să ia sfârşit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...