Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 13 august 2014

Acestea sunt cele mai bune insule din lume

     Insula ideală este plasată de mulți probabil la o mare depărtare, fie că este vorba de Caraibe, Hawaii sau undeva în Oceanul Indian. 

    Cu toate acestea, nu trebuie să călătorim atât de mult pentru a ajunge pe cea mai
bună insulă din lume. Asta deoarece cititorii revistei americane de călătorii ”Travel +Leisure”au găsit-o în Marea Mediterană. 
   Numele inițial al insulei era destul de potrivit, și anume”Frumoasa” (Kalliste în limba greacă). Potrivit legendei, insula a luat naștere dintr-un bulgăre uriaș de pământ care se numea Euphemos, fiul lui Poseidon. Mai târziu, insula s-a numit Thera care putea însemna mai multe cum ar fi ”Sălbatica” sau ”Vara”. În secolul al XII-lea, venețianii au dat insulei numele de ”Santa Irini”, după sfânta Irina. De aici a luat naștere numele pe care îl cunoaștem în prezent, insula Santorini. Aceasta nu este doar o simplă insulă din Marea Mediterană, ci un paradis de concediu de unde nu ai mai vrea să te întorci niciodată.
   Insula Santorini a fost aleasă drept cea mai bună insulă din lume de către cititorii revistei americane de călătorii ”Travel+Leisure”. Interesant este faptul că Santorini este singura insulă din Europa care a intrat în topul celor mai bune 10 insule din lume.

Acestea sunt cele mai bune insule din lume:


Santorini, Grecia
Maui, Hawaii
Kauai, Hawaii 
Hawaii, Insula Mare
Bali, Indonezia
Oahu, Hawaii
Galápagos, Ecuador 
Virgin Gorda
Insula Vancouver, Canada
Insula San Juan, SUA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...