Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 11 august 2014

Fiul secret suedez al preşedintelui francez

În ceea ce priveşte doctrina politică, François Mitterrand, fostul preşedinte francez a fost un socialist. Fiul său din flori, suedezul Hravn Forsne, membru al partidului moderat suedez vrea să intre în parlamentul suedez. 
Tânărul de 25 de ani declară că doreşte să fie cunoscut pentru cine este el şi nu pentru cine a fost
tatăl său.  HravnForse se află pe locul al cincilea în lista moderaţilor pentru alegerile parlamentare şi există o mare probabilitate ca acesta să intre în parlament după alegeri.
Mama acestuia se numeşte Chris Forsne şi este de meserie jurnalistă. În cadrul unui interviu lung acordat publicaţiei suedeze Aftonbladet acum doi ani, aceasta a confirmat relaţia pe care a avut-o cu François Mitterrand, dar la acel moment nu a dorit să vorbească despre cel care este tatăl copilului născut de către aceasta în 1988.
Hravn Forsne s-a hotărât în sfârşit să povestească totul. Acesta declară că şi-a întâlnit tatăl de şase ori în perioada când acesta şi mama acestuia locuiau împreună în Franţa şi că a avut şapte ani atunci când tatăl acestuia a murit de cancer. Hravn Forsne spune că tatăl său nu l-a influenţat deloc din punct de vedere politic.
Forsne locuieşte în Kullavik, o localitate din comuna Kungsbacka, Suedia. Acesta a fost mult timp activ în partidul moderat. Hravn susţine că se va lupta din greu pentru cei care o duc rău în Suedia.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...