Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 14 octombrie 2014

Praga, oraşul cu cel mai mare castel din lume

Oraşul Praga care impresionează prin splendoarea clădirilor sale este locul ideal pentru cei care doresc să se poziţioneze în mijlocul istoriei culturii. 
Se spune că cel mai bun moment pentru a vizita oraşul Praga este toamna. Scriitorul cunoscut
în întreaga lume, Franz Kafka descrie oraşul drept mama tuturor oraşelor care îşi afundă ghearele sale în sufletul tău şi nu îţi mai dă drumul. Kafka este doar unul dintre mulţii artişti şi scriitori care au activat în acest oraş de-a lungul istoriei. Toamna este cea mai bună perioadă să mergeţi pe urmele giganţilor culturii. Nu rataţi Teatrul Naţional unde Mozart şi-a prezentat personal premiera operei sale Don Giovanni.
Într-un weekend la Praga puteţi vedea mai multe puncte de reper culturale decât aţi văzut vreodată în întreaga viaţă. Castelul din Praga este, potrivit cărţii recordurilor Guiness, cel mai mare castel din lume şi trebuie deci neapărat vizitat.  Castelul cu o înălţime de aproximativ 600 de metri îţi taie răsuflarea. Acesta prezintă stiluri arhitectonice de mai multe secole în urmă.
Să te plimbi pe străzile din Praga este ca şi cum te-ai plima prin istorie. Puteţi să vă începeţi ziua vizitând o catedrală în stil baroc şi după aceea să vă plimbaţi prin una dintre grădinile din Praga în stil renascentist.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...