Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 25 noiembrie 2014

Apariţia internetului a fost prezisă acum 400 de ani

Mama Shipton a prevestit apariția internetului și primul Război Mondial. Prezicătoarea de origine engleză născută în anul 1488 a prezis evenimente istorice și cataclisme.
Prezicătoarea Ursula Southeil (1488-1561), supranumită și mama Shipton, a trăit în aceeaşi
perioadă ca şi Nostradamus. Aceasta a prezis atât marea epidemie de ciumă din 1665 cât şi marele incendiu din Londra care a avut loc un an mai târziu.
La fel ca şi Nostradamus, englezoaica și-a scris profeţiile sub formă de versuri. Spre deosebire de profeţiile prezicătorului francez, însă, cele ale ei sunt clare şi concrete şi nu simbolice şi codate.
Nici existenţa mamei Shimpton şi nici autenticitatea scrierilor ei nu sunt cu adevărat confirmate. Totuşi, profețiile ei fascinează omenirea, mai ales că profețiile sale se referă şi la secolul nostru.
Englezoaica a prezis la fel ca şi Nostradamus războaiele mondiale ( „În anul 1926 construiţi case simple din chirpici şi lemn pentru că nişte războaie cumplite se anunşă, iar focul şi sabia vor mărşălui prin ţară“).
Chiar şi progresele în domeniile tehicii şi cercetării, care în perioada când a trăit ea erau complet de neconceput, le-a descris uimitor de exact: „Atunci când imaginile vor părea că se pot mişca singure și că prind viaţă, atunci când vasele se vor scufunda în oceane ca şi peştii, atunci când oamenii vor putea zbura pe cer ca şi păsările“). Chiar şi emanciparea femeilor a fost descrisă de către mama Shipton : „În aceste zile neobişnuite şi îndepărtate, femeile vor avea un comportament nebunesc. Acestea se vor îmbrăca ca şi bărbaţii, vor purta pantaloni şi chiar o să îşi taie buclele de păr“).

Surprinzător este faptul că prezicătoarea a anticipat încă de atunci apariţia internetului: „Trăsurile vor merge fără cai, iar accidentele vor umple lumea de durere. Gândurile vor zbura în jurul Pământului  cât ai clipi din ochi. Ce ciudat și totuşi se va adeveri.“

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...