Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 11 noiembrie 2014

Co-creatorul Simpsonilor îşi donează toată averea

Are o boală incurabilă şi va muri în curând din cauza cancerului intestinal de care suferă. Cu toate acestea, are o inimă mare. 
Sam Simin, unul dintre creatorii legendarului serial animat „Familia Simpson“, doreşte să îşi
doneze toată averea pentru salvarea animalelor aflate în suferinţă. Este vorba despre o sumă totală de mai mult de 100 de milioane de dolari.
În cadrul unui interviu luat de fosta soţie a lui Arnold Schwarzenegger, Maria Shriver, Simon a povestit cum în anul 2012 a fost diagnosticat cu cancer. Acesta a relatat că i-au fost arătate imaginile obţinute de aparatul de ultrasunete şi i s-a spus că acestea erau „imaginile unui om mort“. Vestea că are o boală incurabilă nu l-a doborât însă. Dimpotrivă, acesta s-a decis să
Îşi doneze toată averea pentru salvarea animalelor şi să se alăture preşedintei organizaţiei de salvare a animalelor, PETA în demersul său de a elibera animalele cu blană.
 Sam Simon împreună cu fosta sa nevastă, Jennifer Tilly în februarie 2014. Cei doi au fost căsătoriţi între anii 1984 şi 1997, însă rămân în continuare buni prieteni.
          Simon a creat personajele Mr Burns şi Dr. Hibbert. Acesta a părăsit serialul la sfârşitul sezonului al patrulea după ce s-a certat cu un alt creator al serialului, Mat Groening. Cu toate acestea, Simon este menţionat în continuare ca şi creator în serial şi primeşte pentru aceatsa mai multe milioane de dolari anual. Acesta nu are nici soţie şi nici copii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...