Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 4 decembrie 2014

Ce ne pregăteşte anul 2015! Uluitoare profeţii ale lui Nostradamus



Cu o lună înainte de sosirea Anului Nou, diferite medii de comunicare publică profeţii ale lui Nostradamus, pe care renumitul medic, cabalist şi farmacist le-a formulat în secolul XVI, pentru anul care începe. Deşi unele par absurde, chiar devin realitate, se împlinesc. Altele rămân greşit interpretate.

1.Economia mondială
se prăbuşeşte

Potrivit lui Nostradamus, „bogaţii vor muri de multe ori”. Economia mondială, în prag de faliment în 2008, s-ar putea prăbuşi de tot în acest an.

2. Diferenţele dintre limbi vor dispărea

Pentru Nostramus, în 2015, va fi numai o limbă datorită unei maşinării de traducere universală. S-ar putea referi la calculatoarele moderne

3. Marea erupţie a Vezuviului
Nostradamus prezice pentru finalul anului 2015 şi începutul lui 2016 o mare erupţie a Vezuviului. Potrivit profeţiei sale, dacă erupţia începe ziua, regiunea rămâne în obscuritate totală.

4. Radiaţia va arde lumea noastră

« Cerul se va deschide, câmpurile vor fi arse de căldură », zice Nostradamus. Unii fac legătura între această predicţie şi schimbările climatice, mai ameninţătoare ca niciodată.

5. Oamenii vor arăta mai tineri

În 2015, o persoană de 80 de ani ar putea arăta ca la 50 de ani. Pe măsură ce medicina va progresa, oamenii vor ajunge să trăiască 200 de ani.

6. Un mare cutremur va zgudui vestul Americii de Nord

Va fi un cutremur, sau mai rău, o erupţie vulcanică.

7. Toate impozitele vor fi abolite în lumea occidentală  

O mare revoluţie va pune capăt pentru totdeauna impozitelor. Nostradamus scrie că lumea « va refuza să plătească impozite regelui »

8. Vom învăţa să vorbim ca animalele

Progresele telepatiei vor face posibil ca persoanele să poată vorbi cu animalele şi vor avea mai mult tendinţa de a deveni vegetarieni. « Porcul va deveni frate cu omul » scrie Nostradamus.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...