Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 17 februarie 2015

Au zburat cu adevărat bombardiere ruseşti deasupra Europei?

Deputaţii parlamentului german au aflat în cadrul unei şedinţe de briefing de la un expert independent că bombardiere fără dispozitive de recepţie-transmisie automată au zburat în spaţiul aerian aglomerat, adică fără a putea fi identificate de avioanele civile şi cel mai probabil au fost dotate cu arme nucleare.
Gustav Gressel din Consiliul European pentru Relaţii Externe a declarat pentru cotidianul
german Bild că patru bombardiere ruseşti de tip Tu95H au pornit din sud-vestul Rusiei în direcţia Oceanului Arctic. Acestora li s-a făcut plinul în zbor deasupra Oceanului Arctic.
După aceea, două bombardiere au făcut un ocol de la rutele obişnuite de patrulare din Oceanul Arctic şi au luat-o în sud-vest deasupra Mării Nordului. Asta înseamnă că bombardierele nucleare ruseşti pe care ruşii le folosesc în cazul declanşării unui război nuclear ar putea să zboare înspre Canalul Mânecii riscând să declanşeze o provocare riscantă. Paza aeriană britanică a indentificat bombardierele şi a dat semnalul de alarmă deoarece acestea cel mai probabil sunt dotate cu arme nucleare. Guvernul rusesc, însă, respinge acuzaţiile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...