Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 8 aprilie 2015

Misterele unei realități triste de actualitate: Persecutarea creștinilor

Atacul terorist de la Universitatea din Kenya a fost soldat cu moartea multor oameni din cauza religiei lor.
 Persecutarea creștinilor este din nefericire și în prezent o realitate înspăimântătoare. Cei care
vor să lupte împotriva acestui lucru trebuie să ducă un adevărat război pentru obținerea libertății de a practica o altă religie.
Zonele unde sunt persecutați creștinii
Criminalii au venit în zori de zi, au dat năvală în sălile de dormit ale studenților, iar cei care nu știau să recite un vers din Coran au fost omorâți pe loc. Teroriștii miliției Al-Shabaab au ucis cel puțin 147 de oameni în campusul universității din orașul kenyan Garissa deoarece erau creștini. La mai multe mii de kilometri depărtare, în India, bisericile creștine sunt incendiate chiar de Paște.
De când naționalistul hindus Narendra Modi este la putere, violența crește în intensitate. Acum două săptămâni au avut loc atentate sinucigașe la două biserici care s-au soldat cu moartea a 17 oameni. Sunt niște știri îngrozitoare chiar cu ocazia celei mai mari sărbători creștine. Moartea creștinilor și a culturii creștine din Siria și Irak de mult nu mai este prezentată la știri deoarece a devenit ceva obișnuit.
Când auzim de persecutarea creștinilor ne gândim automat la tragediile martirilor din arenele romane de acum 2000 de ani, însă, este o realitate îngrozitoare care încă mai există în prezent.
 Persecutarea creștinilor a devenit un termen de război în care nu mai este vorba de solidaritatea pe care trebuie să o arătăm celor persecutați, ci de necesitatea de a face ceva pentru a-i apăra pe semenii noştri, aflaţi sub teroare. Brutalitatea arătată de milițiile teroriste de la Statul Islamic și până la al-Qaida depăeşte orice margini, scrie "Stern". Ce credeţi că ar trebui să facă lumea creştină pentru a opri măcelurile împotriva creştinilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...