Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

marți, 13 octombrie 2015

De ce ne trezim la ora 3.00?

De multe ori ne trezim brusc la ora 3:00 am, 3:03 am sau 3:33 am. Unii spun că au băut cafea, alţii că s-au obişnuit aşa din cauza unui reflex al creierului. Unii zic că e din cauza mâncării de seară. Există unele explicaţii din punct de vedere spiritual privitoare la aceste treziri.

1. În Biblie se

pot citi unele pasaje în care Iisus Hristos se ruga dimineaţa devreme sau îşi petrecea întreaga noapte rugându-se.
2.Romanii împărţeau ziua în 4 tronsoane, al patrulea fiind de la 3 la 6 dimineaţa. Şi în Biblie se vorbeşte de împărţiri cum ar fi de la ceasul al treilea la ceasul al şaselea.

3.Există teorii diverse care vorbesc despre cum lumea spiritual e mai activă la această oră în timp ce majoritatea oamenilor doarme. Activitatea mental şi raţională este în pauză, însă nu opune rezistenţă.
Dacă eşti una dintre persoanele care te trezeşti la ora 3.00, ţi se recomandă:

1. Roagă-te înainte de culcare şi cere-i Lui Dumnezeu să te acopere cu lumina Sa protectoare şi dragostea Sa.

2. Spune-I că ai dori să-ţi confirme dacă vrea să-ţi trimită un mesaj şi de aceea te trezeşte la această oră aşa de devreme.

3. Când te trezeşti, roagă-te. Rugăciunea te va ajuta să înţelegi clar şi te va proteja de ceva care te-ar îngrijora şi te va linişti.

4. Repetă mental de mai multe ori: "Dumnezeu e cu mine; Dumnezeu e cu mine. Dumnezeu e cu mine; Dumnezeu e cu mine". Această propoziţie te va întări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...