Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

sâmbătă, 7 noiembrie 2015

7 coincidenţe incredibile din istoria umanităţii



Coincidenţele se întâmplă tot timpul şi în orice loc. Uneori concidenţele sunt mult mai mult decât simple coincidenţe, sunt întâmplări stranii de importanţă covârşitoare pentru persoanele afectate.
Iată 7 coincidenţe cele mai incredibile care s-au petrecut în istoria umanităţii :

1. Flotele Mongoliei au fost de două ori pe punctul de a cuceri Japonia în 7 ani. Au fost oprite de fiecare dată de câte un taifun.
2. Marele scriitor Mark Twain s-a născut în momentul precis în care cometa Halley a trecut pe lângă Terra. A murit 75 de ani mai târziu exact în momentul în care cometa a revenit.

3. Lewis şi Clark, care au efectuat prima expediţie terestră a armatei SUA în scopul traversării continentului american pentru explorarea resurselor naturale şi a coastei Pacificului, s-au confuntat şi ei cu o confruntare istorică. Când au tratat cu un trib indian pentru achiziţionarea a 40 de cai ca să poată trece munţii, negocierile nu s-au putut finaliza până ce interpreta lor, Sacagawea, a aflat că era sora pierdută a şefului de trib.

4. Americanii Thomas Jefferson şi John Adams, artizanii Decleraţiei de Independenţă a SUA, au murit la 4 iulie, mai precis exact la a 50-a Aniversare a Declaraţiei de Independenţă.
5. În anul 1950, o biserică din statul Nebraska, SUA, a explodat. Toate cele 15 persoane care trebuiau să fie acolo ca să exerseze pentru cor au întârziat CU TOŢII, inexplicabil, şi s-au salvat miraculos.  
6. Cartea “Futility, or the Wreck of the Titan” (“Naufragiul Titanului”) prezintă povestea unui transatlantic “de nescufundat” care se scufundă în apele Atlanticului. Este într-adevăr o coincidenţă extraordinară faptul că această carte a fost publicată cu 14 ani înainte de scufundarea Titanicului, la 15 aprilie 1912.

7. JJ Thomson a primit premiul Nobel pentru Fízică în 1906, când a reuşit să demonstreze că electronii sunt partícule. Fiul său a primit Nobelul în 1937, pentru că a demonstrat că electronii sunt unde.  

 De ce apar coincidenţele?

Ce coincidenţă nenorocită! Trupa care a cântat în clubul Colectiv, unde s-a produs nenorocirea care a secerat 31 de vieţi a cântat piesa "Ziua în care murim". Şi într-adevăr s-a murit. În cartea “Coincidenţa ca număr de aur”, de Arina Avram, sunt explicate misterele coincidenţelor. De ce apar. Vă invităm să  le descoperiţi!


https://www.buchhandel.de/buch/Coincidenta-ca-numar-de-aur-9789737248213

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...