Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 19 noiembrie 2015

A luat foc din nimic?



Un caz bizar în Germania! Medicii au fost chemaţi după ce o femeie a luat foc aparent fără nicio explicaţie. Femeia stătea pe o bancă când au cuprins-o flăcările.
Trecătorii, şocaţi, au chemat serviciile de urgenţă. Un bărbat şi-a folosit propria jachetă să stingă focul, dar o arsese deja rău. Femeia a fost dusă la un spital din Lübeck, însă a rămas în stare critică, fiindcă arsurile sunt prea grave. Investigatorii au încerrcat  să afle ce s-a întâmplat cu adevărat. Nu s-a exclus posibilitatea ca victima să-şi fi dat foc în încercarea de a se sinucide. Însă unii susţin că s-a produs o combustie umană spontană, SHC, fenomen misterios mult disputat. Combustia umană spontană înseamnă că victima izbucneşteîn flăcări fără cauză aparentă, fără ca focul să fie provocat în mod natural şi fără a arde ceva din vecinătatea victimei. Să fie real fenomenul de SHC?

Iată banca unde s-a produs nenorocirea:

http://www.news.com.au/world/europe/woman-sitting-on-german-park-bench-spontaneously-combusts-and-suffers-critical-injuries/news-story/414ecaf16b751e2991cd98561a2cfbfd

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...