Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 20 noiembrie 2015

Ce spun profețiile despre viitorul Europei și al lumii


O înfiorătoare profeție a faimosului astrolog și medic de origine ebraică Nostradamus, pe numele adevărat Michel de Nôtre-Dame (14 sau 21 decembrie 1503 – 2 iulie 1566) provoacă îngrijorare.
Opera sa intituată "Profețiile" datează din 1555. De la publicarea cărții, multe persoane au fost atrase de misterioasele sale catrene. Cei care cred în profețiile lui spun că a prezis catastrofe mondiale până la sfârșitul lumii. "La început vor fi boli mortale , apoi plăgi, vor muri multe animale, vor fi catastrofe, schimbări climatice și în final vor începe războaie și invaziile regelui negru”, zice profeția.
Despre Paris, o profeție spune că va fi devastat de holeră iar capitala franceză va fi Avignon. O alta vorbește despre invadarea Europei de către marocani, la care unii se gândesc privitor la terorismul islamist din ultima vreme.

"Nu va trece mult, până când nu va mai fi loc în Inferrn, morții îngropați vor ieși din morminte”, spune o altă profeție a lui Nostradamus.

Roma va fi ștearsă de pe hartă

Nostradamus are cuvinte grele și pentru Italia: "Va fi cutremur de pământ, apă, nenorocire, nu va exista loc de adăpost, valul va ajunge până la mijlocul peninsulei”. Roma va suferi un cutremur devastator, o nouă erupție a Vezuviului. Să sperăm că această profeție nu se va împlini niciodată.

Se va produce un cutremur pe coasta de vest a SUA

Mii de persoane vor muri în SUA din cauza unui imens și devastator cutremur care va lovi coasta de vest. Va fi afectaă îndeosebi California. Acestei profeții i se adaugă enorma erupție a unui vulcan care poate fi Yellowstone. În SUA au fost erupții vulcanice importante: Lassen Park în 1915 și Monte St Helen (Washington), în 1980.

Distrugerea stratului de ozon

"Regii vor fura pădurile, cerul se va deschide, câmpurile vor fi arse de căldură”, zice profețía lui Nostradamus. Acest rău va provoca distrugerea pădurilor tropicale, ceea ce va duce la o gaură în stratul de ozon și expunerea oamenilor la radiații ultraviolete periculoase.

Al Treilea Război Mondial

Acesta apare de asemenea în profețiile lui Nostradamus. După Primul și Al Doilea Război Mondial, întreaga lume îl așteaptă pe al treilea care va afecta întreaga planetă. Potrivit lui Nostradamus, semnul că acest moment apocaliptic a venit este o mare cometă luminoasă care va apărea pe cerul luminat al lumii. Parisul și New Yorkul vor fi literalmente rase de pe fața pământului de pe urma acestui război devastator, la care se vor adăuga catastrofe naturale.

Oamenii vor vorbi cu porcii

Este o profeție îngrijorătoare care s-ar putea împlini din acest an, 2015. Progresul tehnologic va permite oamenilor să vorbească prin intermediul computerelor cu animalele din fermă..

"Porcii vor deveni frați pentru om”, zice profeția lui Nostradamus care prezice legătura dintre om și animal prin telepatíe.

Un asteroid va lovi Terra

Coliziunea cu un asteroid mare se va produce în anii viitori, potrivit lui Nostradamus. Știm acum că o astfel de nenorocire s-ar putea produce în anul 2029, când asteroidul Apofis se apropie pericukos de planeta noastră. Să sperăm că acest lucru nu se va întâmpla.

Lumea va trăi în medie 200 de ani

Progresul tehnologic va permite o creștere extraordinară a speranței de viață. Oamenii nu vor trăi numai până la 80-90 de ani, ca acum, ci vor ajunge să trăiască două secole, potrivit profetului.

Prăbușirea economiei mondiale

"Bogații vor muri de multe ori”, ziceNostradamus. Se poate referi la numeroasele crize fianciare din ultimii ani, cum a fost cea care a zguduit întreaga lume în 2008. se poate însă ca răul să vină de abia de acum încolo. Nu este exclus ca în viitorii ani prăbușirea economică să fie brutală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...