Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 18 noiembrie 2015

În sfârşit se rezolvă misterul dispariţiei fetei lui Al Bano şi a Rominei Power?



Fiica celebrului cuplu Al Bano şi Romina Power, numită Yilenia, a dispărut fără urmă în urmă cu 22 de ani. După ani de căutare în van, a fost avansată o nouă pistă.
Al Bano şi Romina pe afişul concertului de anul trecut din România
Un camionagiu a recunoscut că a ucis o fată care îşi spunea Suzanne. Acesta este numele sub care fiica lui Al Bano şi a Rominei Power obişnuia să se prezinte înainte de a dispărea, de când ajunsese în SUA. Cadavrul tinerei găsit în Tampa, Florida, este posibil să fie al Yileniei. Marţi, cântăreţul Al Bano a confirmat agenţiei italiene Ansa, de la domiciliul său din suburbia Brindisi că a primit vizita carabinierilor în urmă cu circa 3 săptămâni. Au venit să-i ia eşantioane de salivă de la tată şi alţi copii ai starului pentru a-l compara cu cel ADN-ul cadavrului găsit în Tampa. Ylenia Carrisi a dispărut în 1994 (la 6 ianuarie 1994) la 23 de ani. Câţiva ani mai târziu, cuplul format din cântăreţul italian, pe numele adevărat Albano Carrisi
, şi frumoasa americancă s-a destrămat. În decembrie, anul trecut, Yilenia a fost declarată moartă de justiţia italiană. Tânăra găsită în Tampa a fost ucisă în 1996, iar un şerif din Palm Beach a redeschis ancheta. Reconstituirea trăsăturilor feţei ar fi arătat că semăna cu Yilenia. Al Bano trece din nou prin momente foarte dureroase. Starul a povestit despre ultimul telefon al fiicei şi semnele care au precedat tragedia. El a văzut 5 pisici negre în faţa casei pe care nu le-a mai văzut niciodată. Curând, ieslea de Crăciun amenajată în casă a luat foc. Acum speră ca ADN-ul său să coincidă cu cel al fetei moarte pentru ca să aibă măcar un mormânt la care să plângă.

La link-ul de mai jos puteţi s-o vedeţi pe Yilenia şi reconstituirea cadavrului fetei găsite moarte, precum şi poza monstrului care a ucis-o.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...