Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 20 ianuarie 2016

Anticristul și Armageddon, în Europa?


ISIS (Statul Islamic) își contină planul diabolic de a recruta jihadiști cu scopul de a invada Europa, scrie ”Daily Star”.
ISIS pregătește Apocalipsa
Ziarul britanic a descoperit
marele plan al grupării de a recruta jihadiști britanici în timp ce se pregătește să invadeze Europa și să aducă ”Anticristul și Armageddonul în Europa”. ”Daily Star” a dat de urma unei copii și a dezvăluit asăzi viziunea apocaliptică a grupării teroriste pentru viitorul nostru”. Cartea ”Steagurile negre ale Romei” de 100 de pagini detaliază cum cultul morții vrea să aducă omenirea în pragul distrugerii, ca să-și impună modul tiranic de viață pretutindeni.
Din fericire, România nu e implicată
Manualul vine în timp ce ISIS amenință cu mai multe atacuri teroriste Europa într-un film ce îți dă fiori în care joacă actorul britanic Oliver Reed. Profesorul asociat de la Universitatea din Boston, Richard Landes, care a studiat ISIS ca pe un cult apocaliptic, spune: ”Ei au o șansă mare în Europa, în parte deoarece europenii nu sunt pregătiți cu adevărat pentru confruntare”. Cartea mai sus amintită prezice Armageddonul. Și că teroriștii vor câștiga. Visează să creeze un imperiu islamic în Orientul Mijlociu în viitorii ani. ISIS, cunoscută și ca Daesh, crede că drumul spre Ziua Judecății începe cu Al Treilea Război Mondial, izbucnit între Occident și Rusia și cu Iranul. În fantezia grupării, Occidentul va câștiga bătălia. Însă va fi vătămat și vulnerabil pentru atac. ”ISIS va aștepta cu armament capturat”. În același timp, Insurgența va fi formată de membri din propriile comunități musulmane care vor slăbi Europa fatalmente din interior”. ”Musulmanii europeni care au emigrat în Statul Islamic sunt antrenați în tabere. Nimeni nu se îndoiește, nici Statul Islamic, nici Occidentul -că unii dintre cei antrenați vor fi trimiși înapoi în Europa, pentru a forma celule secrete pentru a continua Jihadul și a căuta răzbunare pentru ocupația occidentală a pământurilor musulmane”.
Statul Islamic vrea să invadeze Roma
”Luptătorii vor fi antrenați și li se va spune să se întoarcă în țările lor europene, în celule adormite până ce califul (liderul ISIS) Abu Bakr al-Baghdadi le va ordona să înceapă atacurile în Europa.” ”Ei au crezut că luptătorii străini întorși spre Europa vor veni mai târziu, dar de fapt câteva sute de luptători antrenați au revenit deja în secret”. Cartea detaliază cum vor fi formate bazele secrete în cartiere europene, cum s-a întâmplat deja în Belgia, unde au fost organizate atacurile de la Paris. De aici va fi pusă în scenă Insurgența. ”Vor împărți oameni, arme, strategie unele altora și se va ajunge ca grupurile musulmane să aibă în final o mare forță națională armată a luptătorilor musulmani. ”Luptătorii musulmani din toate țările europene vor continua să lupte, spărgând granițe până vor ajunge în Roma”.
Cartea detaliază planul ISIS de a cuceri Roma, apoi Europa. ”La șapte luni de la cucerirea Romei, al-Dajjal (Anticristul) va sosi”. Invadând Turcia, cartea spune că ISIS traversează Marea Mediterană spre Italia și Europa, dar și în alte puncte de pe hartă. Italia va fi cucerită de musulmani înarmați din toate cărțile, spune cartea. Invadatorii vor fi musulmani, luptători estici islamici din Balcani, rachete arabe musulmane și nave din sud. ”Nimeni nerivalizându-i în putere și unitate- musulmanii vor captura Roma Italiei”. ”Steagul Islamului va fi ridicat sus, în inima Europei... în inima Romei”.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...