Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 4 februarie 2016

Să recapitulăm pentru a înțelege mai bine

Spune-mi ce picior ai ca să-ți spun cine ești


Experta în neurologie, Jane Shhehan, susține că există o legătutră între forma piciorului și personalitatea sa.

Piciorul grec

Degetul mare este cel mai mare, celelalte sunt proporționale. Cine are un astfel de picior este sociabil,
nu se teme să vorbească în fața unui grup mare. Este bun probabil în afaceri. Dacă celelalte degete formează un fel de triunghi, persoanele sunt foarte atrăgătoare, active, sportive și cu o bună imaginație. Se entuziasmează cu ușurință, sunt foarte abile. Pe de altă parte sunt impulsive, suferă de stres excesiv, se entuziasmează ușor.
Piciorul pătrat

Este vorba de piciorul la care
toate degetele sunt aproape egale în lungime. Persoanele care au astfel piciorul sunt destul de calde și inteligente. Mai ales când iau decizii dificile. Sunt indivizi mereu de găsit când îi caută cei care au nevoie de ei. Este un picior caracteristic persoanelor foarte analitice și celor care le place să examineze în detaliu toate fațetele unei probleme înainte de a lua o decizie, luând în calcul toate aspectele pozitive și negative ale unei acțiuni pe care trebuie să o întreprindă. Cei care au un astfel de picior nu se lasă influențați de impulsurile de moment și decid mereu pe baza unor principii foarte solide. De asemenea sunt persoane destul de practice și fiabile și termină tot ce și-au propus de realizat.
Picior egiptean


Degetul de lângă degetul mare este mai mare ca acesta. Este vorba de o persoană entuziastă şi îndemânatică. Este un picior întâlnit la sportivi, politicieni, artişti şi inventatori. Cine îl posedă este lider în mod natural. Denotă o persoană visătoare, cu spirit idealist, apreciază intimitatea şi viaţa privată. Tind însă să fie impulsive şi rebele în viaţa cotidiană.
Picior roman


Acest tip de picior este ca o scară cu degete din ce în ce mai mici unul după altul. Persoanele care au un astfel de picior sunt impulsive şi misterioase. Sunt sispuse să înveţe lucruri noi şi să participe la experienţe intelectuale, stimulatoare şi inovatoare. Este un tip de picior tipic celor cărora le plac călătoriile, le place să descopere noi culture şi să-şi îmbogăţească mereu cunoştinţele. Pericolul pentru aceste persoane este că sunt orgolioase, le place riscul şi au comportamente execntrice, riscând să aibă probleme.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...