Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 21 martie 2016

Uluitoare mistere fără dezlegare

Omul nu poate să ştie în proprţie de 100% ce se întâmplă pe planeră, cu atât mai mult în Univers! Sunt o mulţime de mistere pe care este imposibil să le dezlegăm. Iată câteva care ne produc o mare uimire.



1. Copiii verzi din Woolpit
În jurul anului 1300, în Suffolk, Marea Britanie, au apărut copii cu pielea complet verde. Mai précis au fost un băiat şi o fată care nu vorbeau engleză şi nu se ştie de unde au venit. Au explicat că proveneau din “ţara Sfântului Martin”, unde nu se vede niciodată lumina soarelui şi că ar fi ajuns acolo după ce au zărit doar o rază de lumină pe care au urmat-o. S-a crezut că proveneau dintr-o societate subterană sau de la o familie extraterestră.

2. Barca de pe Insula Bouvet
Insula Bouvet este unul din locurile cele mai isolate de pe planetă. E o insuliţă aproape de Antarctica, la peste 1.700 kilometri de Polul Sud. Nu a fost niciodată locuită. Nici viaţa vegetală nu există aici. Totuşi, o expediţie britanică din 1964 a descoperit o barcă abandonată  într-una din lagunele insulei. Barca era în bunde condiţii, însă nu s-a putut descoperi nici un pasager. După ani, când o altă expediţie a ajuns în zonă, barca dispăruse. Şi obiectele din preajma ei au dispărut.

3. Gemenii Pollock
O familie cu acest nume şi-a pierdut fiicele, una de 11 ani, alta de 6 ani, într-un accident de maşină, în urmă cu mai mulţi ani. Părinţii au supravieţuit catastrofei şi au mai avut o pereche de gemeni. Pe măsură ce au crescut, au dovedit că ştiau lucruri pe care nu aveau de unde să le cunoască, însă surorile moarte le cunoşteau foarte bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...