Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

vineri, 16 septembrie 2016

Misterele îngerului de la World Trade Center

     Rich McCormack din orașul Jersey a făcut mai multe poze în New York săptămâna trecută. Acesta spune într-una dintre ele a apărut " un înger". Mai mulți localnici spun că silueta care iese în evidență este un simbol religios. La fel ca mulți alții, Rich McCormack a realizat o poză la instalația de lumini Tribute in Light de la World Trade Center. Cu toate acestea, fotograful freelancer din Jersey a obținut
mai mult decât s-a așteptat. La capătul razelor luminoase poate fi văzută silueta unui înger, despre care fotograful crede că seamănă izbitor cu Iisus.
    Imaginea a fost share-uită pe rețelele sociale și multă lume a privit-o ca pe un simbol religios.
Norma Cheryda Aguila-Valdaliso a scris următoarele: "O Doamne, Dumnezeu este mare. Dumnezeu este bun. Asta mi-a întărit și mai mult credința - Dumnezeu ne urmărește mereu."
    Yvette Cid, ai cărei copii au fost victime ale atentatelor de la 11 septembrie care au omorât 2996 de oameni a fost copleșită de imagine. Aceasta a spus: "Asta este o imagine incredibilă wow și cred că este un semn pentru toși cei care au pierdut o persoană dragă atunci". Nancy Diaz a spus că cineva veghează asupra orașului New York și Heléna Padgett a spus că "Dumnezeu este cu noi și asta ne amintește din nou de acest lucru. Este frumos".
   Puteți vedea imaginile aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...