Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 29 septembrie 2016

Misterul unei nașteri cu totul neobișnuite

    Leona Daly, în vârstă de 37 de ani, a experimentat episoade de psihoză după ce a dezvoltat o rară boală neurologică care îi făcea corpul să nu mai funcționeze. Aceasta era însărcinată atunci când a intrat în comă și după ce și-a revenit nu și-a mai amintit de sarcină și nu și-a recunoscut partenerul de viață.

   După ce a născut, medicii au descoperit o tumoare de dimensiunea unei mingi de tenis despre care medicii cred că ar putea fi geamănul nenăscut al Leonei.
   Leona, care este originară din Castleknock, Dublin a declarat că lucrurile au început să meargă prost la începutul anului 2011 atunci când simțea că are o anumită sensibilitate la lumină și zgomot.
   Medicii au suspectat că ar fi putut fi meningită, însă nu au putut face o ecografie. Aceștia au făcut oricâte teste au putut, însă nu au putu găsi ceva în neregulă.
  Simptomele ei s-au deteriorat rapid ajungând în punctul în care nu mai putea merge departe și începuse să aibă halucinații. De asemenea, auzea și voci.
   Persoanele dragi ale Leonei erau îngrozite și doctorii erau perplecși.
   Aceștia au început să primească răspunsuri atunci când unul dintre psihiatrii de top ai țării, doctorul John Sheenhan de la Spitalul Rotunda a aruncat o privire pe cazul ei. Aceasta a fost transferată sub supravegherea doctorului Tim Lynch la spitalul Mater și peste o săptămână a intrat în comă.
   Fiind însărcinată, medicii nu au putut face multe teste, însă au suspectat că receptorul anti-NMDA encefalită - anticorpii ei îi atacau receptorii memoriei din creier.
    Medicii au trebuit să-și asume riscuri și au făcut tratamente de schimb de plasmă, în care cantități substanțiale de sânge au fost eliminate din corp. După aceea, ea a intrat în comă și s-a trezit după aproximativ patru luni. Leona a spus că totul era diferit. Nu-și mai amintea nimic, nici măcar că fusese însărcinată. După nouă luni, aceasta a ajuns într-un scaun cu rotile și era îngrozită.
  Leona a făcut ulterior progrese incredibile și a început să meargă din nou. Alfie, s-a născut cu șapte săptămâni mai devreme în octombrie 2011. În spatele lui Alfie era o teratomă mare de dimensiunea unei mingi de tenis cu dinți și păr, un mic bebeluș fantomă care se lupta cu Alfie.
  Există teorii cum că ar fi vorba de geamănul Leonei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...