Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

luni, 17 octombrie 2016

Acestea sunt 9 dintre cele mai sigure locuri din lume unde puteți să supraviețuiți un al treilea Război Mondial

    Trăim niște vremuri periculoase și amenințarea unei distrugeri totale la nivel global ne pândește la colț. Un război nuclear este o continuă amenințare, iar situația din ce în ce mai gravă din Syria poate risca începerea unui Război Rece.

   Cu toate acesta, există niște refugii unde ați putea avea o șansă să supraviețuiți sfârșitul lumii.

Islanda

 De la deșerturile înghețate ale Islandei și până la orașul Cape Town, aceste locuri sunt ideale pentru a supraviețui un scenariu apocaliptic.
Cel mai bine este să vă rezervați zborurile până când este prea târziu, deoarece acestea sunt cele mai bune nouă locuri atunci când umanitatea va fi distrusă.
 Potrivit unui raport din interior, Islanda este departe de orice altă țară, așa că nu ar trebui să fie o țintă în cazul scenariului unui al treilea Război Mondial. În plus, este un loc ideal pentru pescuit, așa că supraviețuitorii vor avea o rezervă din belșug de hrană ca să le țină până când lumea va fi reconstruită.

Insula Isle of Lewis

 Insula scoțiană este autonomă și este situată la trei ore distanță de insula principală. Acesta este un loc suficient de bun de locuit fără a atrage prea multă atenție.

Antarctica

Poate că pare a fi puțin cam geros, dar în cel mai rău scenariu probabil că ați fi în siguranță dacă ați reuși să vă faceți o viață în deșerturile neroditoare ale continentului.

Kansas City

În cazul unui război non-nuclear, aici trebuie să fiți. Orașul este înconjurat de teren agricol fertil și este un loc ideal pentru a vă apăra de atacatori.

Yukon

Una dintre cele mai izolate regiuni ale Canadei, provincia Yukon este un loc ideal. Este o zonă bogată în minerale care este plină de viață sălbatică.

Cape Town

Orașul cel mai înstărit al Africii de Sud, Cape Town poate fi un loc bun pentru a vă putea ascunde în niște condiții bune. Având în vedere că Africa de Sud se află în afara influențelor occidentale, există o bună șansă ca Cape Town să nu fie afectat de al treilea Război Mondial.

Guam

 Fiind o insulă care poate fi apărată ușor cu o prezență militară puternică, Guam este un loc bun dacă vreți să supraviețuiți un conflict mondial.

Berna

Elveția pur și simplu nu ia partea nimănui, preferând să rămână neutră în timpul oricărui conflict de amploare. De asemenea, capitala Elveției poate fi apărată ușor, nu că ar putea să vină războiul în Elveția.

Tristan da Cunha

 Acest grup de insule este unul dintre cele mai izolate locuri din lume și este un loc ideal de pescuit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...