Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

joi, 13 octombrie 2016

Începe un nou mare război?

  Rusia dă ordin tuturor oficialilor săi să aducă înapoi toate rudele care trăiesc în străinătate, d\nd naștere la speculații privind un posibil război mondial.
   Politicienii și personalități importante au primit se pare un avertisment de la președintele Vladimir Putin ca să-și aducă acasă persoanele dragi, în Patria Mamă, potrivit mass-media locale.

  Asta vine după ce Putin și-a anulat o vizită planificată în Franța furios pe cei care îl întrebă care este rolul Moscovei în conflictul din Siria, asta la doar câteva zile după de Kremlinul și-a mutat rachetele nucleare în apropierea graniței cu Polonia. Fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov a avertizat de asemenea că lumea se află într-un moment periculos din cauza tensiunilor dintre Rusia și SUA.
 Potrivit site-ului rusesc Znak.com, staful administrației, administrația regională, oamenii legii și angajații corporațiilor publice au primit ordinul de a-și lua copiii din școlile din străinătate imediat.
 Încă nu este clar motivul acestui ordin, însă analistul politic Stanislav Belkovski a spus că totul face parte din pachetul de măsuri menit a pregăti elitele de un mare război.
 Relațiile dintre Rusia și SUA sunt la cel mai scăzut nivel de la Războiul Rece și au ajuns la un punct critic zilele trecute după ce Washington-ul a sistat discuțiile privind Siria și a acuzat Rusia de atacuri cibernetice.
 Kremlinul a suspendat și o serie de pacte nucleare, inclusiv o cooperare simbolică pentru a reduce stocul global de arme nucleare.
 Decizia lui Putin de a-și anula vizita la Paris vine la doar o zi după ce președintele francez Francois Hollande a spus că forțele siriene au comis crime de război în orașul devastat Alep cu sprijinul aeronavelor rusești.
Putin fusese invitat la Paris la 19 octombrie cu ocazia inaugurării unui centru spiritual la noua biserică ortodoxă rusă. Anualarea fără precedent a vizitei este un pas serios care amintește de Războiul Rece, a spus analistul rus de politică externă Fiodor Lukyinov.
 În același timp, principalul consultant al candidatei la președinție Hillary Clinton a spus că FBI investighează posibilul rol al Rusiei în spargerea mailurilor sale, însă oficialii ruși au respins cu vehemență acuzațiile de amestec în alegerile prezidențiale americane și au negat acuzațiile de hacking.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...