Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

English Francais Auf Deutsch Espanol

miercuri, 26 iulie 2017

Inventatorul Tesla a luat legătura cu extratereștrii?

        Nikola Tesla (1856-1943) s-a ocupat pe parcursul vieții sale cu științele naturii și în mod deosebit cu energia și transmiterea de informații fără fir. Se pare că inventatorul a avut și o pasiune pentru extratereștrii. În mod misterios, FBI a confiscat toată moștenirea sa în materie de tehnică după

moartea acestuia.
      Tesla a fost un copil obișnuit în monarhia austro-ungară de pe atunci. Fiind născut în 1856 în Smiljan, localitatea aparținea principatului Austriac. În prezent, Smiljan se află în Croația.
      În noaptea nașterii sale ar fi fost o furtună atât de puternică, încât moașei sale i se făcuse teamă. Mama lui, însă, era optimistă. Aceasta s spus sigură că el va deveni o persoană importantă. Este cu siguranță uimitpr faptul că el s-a născut atunci când erau fulgere și tunete și el avea să lucreze toată viața sa cu fulgere și curent electric.
     Tatăl lui Tesla era un cleric ortodox care i-a oferit fiului său cea mai bună pregătire în principat. El a sudiat la Graz și Praga și a lucrat pentru scurt timp la Budapesta. Aici, acesta a dezvoltat primele motoare care funcționau cu curent alternativ și după o scurtă ședere la Paris a plecat la New York. În cele din urmă, Tesla și-a dat demisia, și-a startat propria afacere și a dezvoltat mai apoi patent după patent. În anul 1891 a obținut cetățenia americană.
     Invențiile lui Tesla au fost atât de geniale, dar pe atât de uimitoate sunt și desenele sale care surprind o navă spațială neidentificată.  Descrierile sale ale aparițiilor de OZN-uri de mai apoi sunt absolut incredibile încât lucrările acestuia au intrat în atenția FBI. Credeți că aceștia ne ascund ceva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adăugaţi un comentariu/Add a comment

 

Statistici



Display Pagerank

Totalul afisarilor de pagina

Votati-ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...